Je kunt alles wat je dagelijks doet via de App doen, reageren op chatverzoeken, reageren op text-consults, reageren op een review, geld opnemen uit jouw wallet etc etc.

Voor sommige instellingen moet je nog wel even inloggen op jouw account op het web, je vindt de direkte links onder het menu instellingen

Home (openingsscherm van de APP)

- status aanpassen naar aanwezig, afwezig, pauze of in gesprek

- saldo van jouw wallet

- extra opvallen

- omzet overzicht vandaag, gisteren en deze week

Consults
van alle soorten consults zijn details te bekijken, zo kun je de binnengekomen text-consults direkt bekijken en beantwoorden.

Chatverzoeken direkt beantwoorden

Details van een telefonisch consult raadplegen

Wallet

Hier zie je alle bij en afschrijvingen en heb je toegang tot het opnemen van jouw geld.

Reviews

Alle binnengekomen reviews vind je hier! Je kunt er ook een reactie op geven, wel zo leuk voor de klanten.

Instellingen

Hier kun je kiezen in welke taal je de APP wilt gebruiken, momenteel is er keuze tussen Engels of Nederlands

Ook kun je hier instellen of je push notificaties wilt ontvangen, deze functie staat standaard aan, juist omdat dit het grote voordeel is van werken via de APP, je krijgt altijd een notificatie (geluid en pop-up) bij een belangrijke gebeurtenis.

Verder vind je hier direkte links naar instellingen die je niet op de App kunt aanpassen.

Via push notificaties word je op de hoogte gehouden van:

• binnenkomende chat verzoeken

• binnenkomende text-consults

• reviews gegeven door klanten

Meer info over de functies van de App vind je via deze link