Overeenkomsten kunnen op 3 manieren ondertekend worden

1. digitaal via GetAccept
  2. zelf printen en opsturen via de post
  3. bij ons op kantoor in Amsterdam

Het is maar wat jezelf het makkelijkst vind!

De digitale manier is de snelste manier, GetAccept is onze aanbieder hiervoor en dit is een rechtsgeldige manier om documenten te ondertekenen.

Wanneer u een mailtje krijgt via onze leverancier GetAccept moet u het document controleren voordat u ondertekent.

De handtekening is juridisch bindend.

Klik rechtsonder op de knop Document ondertekenen. Eenmaal erop geklikt, wordt u gevraagd om te ondertekenen.

Er zijn 2 optie's om te tekenen, via een echte handtekening OF door simpel te tekenen dmv van uw naam in te voeren (deze staat al ingevuld)

Beide optie's zijn juridisch bindend en worden geregistreerd als een ondertekend document.

Zodra alle handtekeningen voor het document zijn verzameld, ontvangt u een PDF-versie van het document in uw e-mailinbox.

Ook mogelijk: gewoon via de post, wij mailen je de overeenkomst, je print deze uit en ondertekend hem en doet hem vervolgens op de Post. Ons adres is:
Zodiac Consultants Group B.V.

Wibautstraat 131-D
1091 GL Amsterdam

Bij ons op kantoor is natuurlijk ook leuk! Wij zorgen voor een geprinte versie van de overeenkomst en een kop koffie en klaar is Kees

Ons bezoekadres in Amsterdam is:

Wibautstraat 131

1091 GL Amsterdam