Het telefoonnummer waarop jij bereikbaar bent voor ons (de klanten die jou via ons willen bellen) kun je heel gemakkelijk toe voegen aan je account.

Wij noemen dat telefoonnummer het Consult-nummer, dit kun je toevoegen via de optie links onderin jouw account-homepage.

Klik op toevoegen en het volgende scherm verschijnt:

Daarna klik je op verifieren & toevoegen, en dan verschijnt het volgende scherm:

Vervolgens wordt je gebeld op het nummer en wordt er gevraagd of je een 1 wilt toetsen op de telefoon om te bevestigen dat jij de eigenaar bent van het nummer. Op die manier controleren wij of er geen fout gemaakt wordt bij het invoeren van het nummer en voorkomen we dat er naar verkeerde nummers gebeld kan worden.